Ford Ranger 2022 най-накрая беше показан

Ford Ranger 2022 е пикапът от среден клас на Ford, който желае да отговари на начина ви на живот, без да ви претоварва прекалено много от финансова страна.

Captainmorlypogi1959, CC BY-SA 4.0, Wikimedia

Ако търсите вариант за офроуд, Tremor модификацията е удачен избор за момента, нонай-вероятно Ford ще предложи модел Ranger Raptor, който ще внесе още повече производителност.

Ford Ranger 2022 вариации

Мнозина казват, че новият Ranger изглежда като Ford Maverick, но малко по-спортен. Гамата се състои от пълен списък с превозни средства от базовия модел XL до XLT. Ето защо, независимо дали имате нужда от обикновена работна кола или удобен семеен товарен автомобил, гамата Ranger ще ви предостави това.

Дизайн и интериор на Ford Ranger 2022

Дизайнът е нов, но размерите са почти като на предшествениците му. Междуосието обаче е с 5см по-дългои, което е постигнато чрез избутване на предните колела.

Предните седалки на Ranger са просторни и удобни за качване и слизане. Шофьорската седалка е идеално ситуирана, за да може да достигате до контролите по-лесно.  Недостатъкът при таблото на Форд Рейнджър идва от недотолкова добре разпределенот положение на контролите за развлекателната система и множеството малки бутони за климатика например.

Двигатели на Ford Ranger от 2022 г

Предлага се в три нива на оборудване: XL, XLT и Lariat. Всички те са с т 2.3л. четирицилиндров двигател с турбокомпресор от 270 конски сили. Наред с това идва и 10-степенна трансмисия, която задвижва или задните, или всички заедно.

Окачването при Форд Рейнджър от 2022 е все старото независимо предно окачване, с листови пружини отзад. Това решение може да учуди някои хора, тъй като повечето производители вече преминават към винтови пружини.

Като цяло Ford Ranger 2022 има страхотен дизайн, който пипокрива този на настоящата гама на Ford. Достъпен е с повечето аксесоари, от които един собственик на пикап може да се нуждае.

Знаете ли че?

Компанията Форд е строила самолети. Точно така, Ford Trimotor е построил точно 199 самолета, започвайки през далечната 1926г.

Мечтата на Хенри Форд не се e ограничавала само до произвеждство на автомобили. По-късно Хенри Форд изгражда цял град наречен, Фордландия. Той е бил разположен в бразилската джунгла с малка фабрика, създадена през 1927 г. имаща за цел отглеждане каучукови дървета за добив и преработка на каучук. Тази идея така и не успява.

предишна статия
Следваща статия
Предложени статии

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни статии

Произволни статии