Honda CR-V – ревю на една от най-продаваните коли

Honda CR-V от 2008 заслужено става една от най-продаваната коли в Америка за онази година а и не само там. Тя все още е конкурентна и дори при по-високият клас кросоувър SUV автомобили.

RL GNZLZ / Flickr

Honda CR-V е отличнa кола

без почти никакви забележки, вероятно един от най-добрия компактен и бюджетен SUV на пазара в този клас. Стандартният кросоувър остава почти непроменен за 2008г, освен че е леко преработен към по елегантен дизайн.

Оборудването от по-висок клас EX-L се сдобива с още няколко стандартни функции. Въпреки че си прилича с Toyota RAV4, Honda CR-V води пред Toyota във всички отношения с изключение на външния си вид. Доставя безопасно шофиране и достатъчно място за багаж, като идва с все по голяма надеждност при дълги пътувания. CR-V се предлага в няколко варианта – LX базов модел, EX средно ниво и луксозен EX-L model с предно или AWD задвижване.

Шофиране и удобстава на Honda CR-V

Honda CR-V pt 2008 има доста усезаема пъргавина, която повечето други SUV автомобили не могат да си позволят. Усеща се лека за управление и предоставя  отлично качеството на возене, което е приятно и комфортно. Един от най-големите проблеми на предишните модели вече е премахнат, а това е именно подобрената шумоизолацията. Кабината вече е добре изолирана и намалява шума до минимум.

Спирачките са също нещо, което си струва да се отбележи, тъй като действието на педала е значително по-гладък и последователен. Стандартният CR-V се задвижва от 2.4л четирицилиндров двигател  с 166 к.с. Към това е добавена петстепенна автоматична трансмисия, като купувачите имат избор да изберат между задвижване на предните колела или AWD. При тестване за време Honda CR-V AWD ускорява от нула до 100км.ч. за 9.5 секунди. Не е задоволително, но напълно разбираемо и достатъчно като се има предвид класа на автомобила. За сметка на това икономията на гориво е значително подобрена.

Интериор на CR-V от 2008

Най-привлекателната част на CR-V е практичния дизайн на колата. Дизайнерите на Honda са се опитали да подобрят детайлите от предишните версии. Не само контролите и функцийте при таблото са подобрени, но и са добавени други удобства за семейството. Задните врати се отварят наистина широко, което улеснява качването на бебе в кош например. Капацитетът на багажника е относително достатъчен за този клас, а багажният рафт при средния и луксозния модел дава възможност за товарене на като при стелажите.

Предложени статии

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни статии

Произволни статии

Тойота Аурис (Toyota Auris ревю 2012-2019, бензин / хибрид и мнения)

Тойота Аурис е автомобил, който се харесва много от хората. Евтина и удобна кола за работа, практична и надеждна. Двигателите, налични при Toyota Auris,...