Hyundai Santa Cruz (Хюндай Санта Круз) – аксесоари и характеристиките

Пикапът Хюндай Санта Круз (Hyundai Santa Cruz) привлече много внимание през последните няколко месеца и e разбирамo защо. Hyundai успя да създаде превозно средство, което предлага пространство, утилитарен стил и някои офроуд способности в донякъде достъпен пакет. Както всички превозни средства на пазара, има много аксесоари за Hyundai Santa Cruz, които могат да бъдат добавени, за да го направят още по-привлекателен.

Hyundai все още не е пуснал тези аксесоари за продажба на своя сайт, така че за да усетите как изглеждат, вижте видеото по-горе от TFLnow. Нека разгледаме по-отблизо тези аксесоари и една уникална функция, която отличава Santa Cruz от конкуренцията.

Аксесоари за Хюндай Санта Круз: Странични стъпала

Hyundai Santa Cruz - Хюндай Санта КрузАко искате често да имате достъп до покрива на вашия Хюндай Санта Круз, тогава можете да изберете автомобила със странични стъпала. Най-хубавото на тези странични стъпала е, че са направени от стомана – това е просто красота и стил. Следователно те могат да защитят праговете на вратите, когато сте извън пътя. Те също така са оценени на 485 кг товароносимост, така че няма да имате проблем да стоите върху тях. Някои корнизи за защита на вратите от надраскване също се предлагат и могат да се видят точно над страничните стъпала.

 

Hyundai Santa Cruz Аксесоари: Релси на покрива / Напречни греди

Hyundai Santa Cruz - Хюндай Санта КрузАксесоарите на Хюндай Санта Круз също включват някои напречни греди за релсите на покрива, които са оценени на 75кг товароносимост – идеални за няколко велосипеда или лека кутия за съхранение.

Хюндай Санта Круз Аксесоари: Удължител за легло

Hyundai Santa Cruz - Хюндай Санта КрузЩо се отнася до леглата за пикап, това, което се предлага на Santa Cruz, е от по-малката страна. Въпреки това може да се добави клетка, която се монтира на вратата на багажника, за да служи като разтегател на леглото, без да се притеснявате, че товарът ви ще излети отзад. Удължителят на леглото може също да се сгъне в леглото, позволявайки на вратата на багажника да се затвори, в случай че вече не ви е необходим. В зоната на леглото можем да открием и уникалната функция, с която е оборудван Хюндай Санта Круз.

Дали Санта Круз е подходящ джип, който ще отговаря на нуждите на хората, които обичат приключенията?

Hyundai Santa Cruz - Хюндай Санта КрузПо-скоро да, но всичко зависи от типа шофиране и дейностите, които ще извършвате. За някой, който обича да кара ски или планинско колоездене и се нуждае от кола 4х4 за достъп до заснежени или черни пътища, тогава AWD Santa Cruz предлага достатъчно товарно пространство и възможности.

Ако сте от хората, чиито приключения се състоят от трудни писти и многодневни експедиции, ще бъдете по-добре с подходящ пикап със здрави оси. Така че, въпреки че има много аксесоари на Хюндай Санта Круз, които можете да вземете, за да го направите още по-функционален, той все още не е толкова здрав офроуд автомобил.

Предложени статии

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни статии

Произволни статии