Jeep Compass 2024 се очаква да излезе през есента т.г.

По отношение на основните характеристики на дизайна Jeep Compass 2024 със сигурност си остава същият. Следователно няма да останете изненадани по отношение на визията от новия модел.

Pexels

Какво ново при Jeep Compass 2024

Традиционно Compass си остава добър и способен офроудър автомобил. Можете да изберете различни модификации, като задвижване на четирите колела или система, която предлага разнообразие от офроуд режими чрез различни настройки. Моделът Trailhawk, който се предлага е с подобрено окачване, като има и контрол при спускане по наклон, настройка за сцепление, офроуд окачване и две куки за теглене. Разбира се, не е на нивото като на Wrangler, но тази версия определено може да направи много неща.

Тези подобрения включват Jeep Compass 2024  в сегмента, за мощни виоскопроходими офроуд джипове. След като е проектиран и вече въведен, подобрения турбо четирицилиндров двигател, джипа няма да има проблеми със слабото ускорение на предната моделна година на Compass, нещо което беше един от най-големите проблеми досега.

Съперниците на Jeep Compass , който са кросоувърите като Mazda CX-30 и Chevrolet Trailblazer дават повече пространство и комфорт от Compass. За сметка на това те имат своите други слабости. Като един по-малък кросоувър в сравнение с другите SUV автомобили на Jeep, новия Compass е често пренебрегван в сравнение с предишните си модели. Но с новите си технологични предложения и по-мощното задвижване, Jeep Compass 2023 започва сериозно да се конкурира с тях.

Интериор на Jeep Compass

Дори и при интериора не се очакват особенно големи промени. Единственото нещо, което ще се очаква да бъде вероятно подобрено е пространството за пътниците и багажника, което в текущите модели е малко оскъдно. Моделния Jeep Compass за 2024 би трябвало да излезе през последното тримесечие на тази година, а стартова цена ще започва от порядъка на $27 000.

предишна статия
Следваща статия
Предложени статии

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни статии

Произволни статии