Land Rover Discovery Sport 2023 Ревю

Доскоро Range Rover Discovery беше най-продаваният модел на Land Rove, сега Land Rover Discovery Sport набира скорост.

Той е оборудван с турбокомпресор с четири цилиндъра и има немалката мощност от 246к.с. Задвижване на всичко колела е стандартно за модела, а с новия спортен режим, може да премине през почти всеки неравен терен.

Land Rover Discovery Sport

може дори да гази с лекота през водни терени до 80см (за тези, които се осмеляват) и да тегли до 2 тона. Реакцията на газта е сравнително бавна, но пък му отнема едва 7.5 секунди, за да достигне до 100км в час. Управлението според експерти не е едно от най меките и гладки, който можете да получите от автомобил в този сегмент. Но със сигурност се компенсира от това, че е седемместна кола, която за SUV с немалки размери дава една изненадваща гъвкавост при управлението му. Автомобила е  дължина от 4.6м и 1.9 м широчина.

Интериор на Discovery Sport

С дизайн на таблото наподобяващ много на Land Rover, Discovery Sport се сдобива с много по-луксозен и престижен вид от предишните си модели. Кабината вече предоставя по-качествени материали и по-добре сглобени седалки за удобство при дълги пътувания.

Сега вече всички модели са оборудвани с луксозно вътрешно осветление, отопление на предните седалки, който могат да се регулират по много начини. Наред с това той се сдобива с двузонов автоматичен климатроник, кожена тапицерия и други екстри. Всички модели на Land Rover Discovery Sport предлагат нов 10 инчов сензорен екран достъпен както анд Айфон така и за Андроид потребителите.

Звукова система раполага със 180 вата мощност от шест тонколиони. Багазника на Discovery Sport има още по-голямо пространство а със спуснати задни седалки се увеличава допълнително.

Предложени статии

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни статии

Произволни статии