Рено Меган Сценик 1.6 бензин

Рено меган сценик 1.6 бензин е миниван, който се произвежда от август 2006 г. до януари 2009г. Има бензинов двигател с обем 1.6л, който дава мощност от 110к.с. сили.

Rudolf Stricker, CC BY-SA 3.0 / Wikimedia

Кратък преглед на Рено меган сценик 1.6 бензин

Renault Scenic 1.6 (Safety Concept Embodied in a New Innovative Car / Концепция за безопасност, въплътена в нов иновативен автомобил) е с предно задвижване. Трансмисията е с 5 предавки – ръчна скоростна кутия. Ускорява от 0 до 100км.ч. в час за почти 12 секунди, като максималната му секорост е 180км.ч.

рено меган сценик 1.6 бензин

DieselFordMondeo, CC BY-SA 4.0 / Wikimedia

Този модел e пуснат на пазара като многоцелеви автомобил (MPV), по-компактен по размер и на по-поносима цена от другите коли от този сегмент за него време. Както подсказва името му, модела е технически идентичен с хечбека Mеgane.

Превключването на скоростите е добро, но малко дразнещи са по-големите колони и малкото задно стъкло, които са  леко дразнещи при движение на заден ход.

Модела пристига със задни, предни и стрнични въздушни възглавници. Има още защита от пробуксуване, климатроник, мултифункционален волан и серво на волана. Разполага също със стерео уредба и други екстри, напълно достатъчни за един семеен миниван.

Произвеждан е в завода на френската компания в гр. Дуе, като имате избор между седан и комби. В момента цената на старо е напълно приемлива за стар автомобил от този клас.

Предложени статии

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни статии

Произволни статии