Нисан Терано 2 Ревю (4×4 от 1993 – 2007г)

Нисан Терано 2 e представен през 1993 г. като съвместнa разработка на компанията с Форд. От Nissan свършват почти цялата работа, а може да се каже че от Форд е придимно инвестицията. Изявлението на колата, не е изненадващо, като мното от интериорните елементи идват именно от модела Nissan Primera.

Нисан Терано 2

Още от самото начало Нисан Терано 2 изпреварва значително своя конкурент от сегмента Форд Мавърик. И двете коли имат едни и същи двигатели – или 2.4-литров бензинов двигател със 122 к.с. или другата модификация от 2.7л.  турбо дизел със 100 к.с..

Имаше опция за купе с три или пет врати с различни нива на оборудване, SLX и SE при три врати и LX, SLX, SGX при пет врати.

2.7-литровият дизелов двигател, който е предпочитан от повечето хора осигурява повече мощност и по-добър въртящ момент. Това е постигнато чрез добавянето на междинен охладител и нова електронна система за управление на впръскването на гориво. Резултатът е 125 к.с. и подобрение на теглителната сила.

Нисан Терано 2 къса база
Нисан Терано 2 къса база

Въпреки че Нисан Терано 2 не е проектиран като офроуд автомобил, той е достатъчно надеждън и по черните пътища.

Интериор

Въпреки добрата видимост от купет, позицията на шофьора не е е много добра. Мястото за краката е тясно и водачът има леко ограничено място. Воланът се регулира на височина, но не и на обхват и може да отнеме известно време, докато се почувствате удобно.

Възрастта на модела си личи, когато става въпрос за вътрешно пространство. Седалките са удобни, но няма достатъчно място за краката – особено за пътниците отзад. Интериорът е малко скучен и се чува повече от необходимото от шума от двигателя.

Видео с офроуд изживявания с Нисан Терано 2

Нисан Терано 2 втора ръка

За какво да се оглеждате?

Както при всеки използвано 4×4 автомобил, и тук е добре да проверите за посновните неща кат, течове от масло, омаслен двигател, износени задни амортисьори или разместена вътрешна облицовка- все неща които се случват при повечето автомобили, движещи се по неравни пътища.

Като цяло Нисан Терано 2 е безопасен автомобил и привлича купувачи които го ползват предимно по черни пътища, така че ако търсите семеен аетомобил, той едва ли ще е пръв в списъка ви. И пъпреки някои негови несъвършенства, той си остава здрав и стабилен автомобил с правилна и своевременна поддръжка.

Предложени статии

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни статии

Произволни статии