Микробус Renault Trafic (ван от 2022)

Renault Trafic от 2022г. е модернизиран, а последният фейслифт подобрява не само начина, по който изглежда отвън и отвътре, но също така има подобрения по сигурността и безопасността.

Renault Trafic се конкурира с модели като Ford Transit Custom и Volkswagen Transporter.

Новости при Renault Trafic от 2022г

Предницата на новия Рено Трафик  е почти изцяло нова. До голямата решетка има LED осветление с типичните за Renault дневни светлини с форма на C, а под нея има преработена предна броня, която изглежда доста елегантна.

Отзад няма промени, но както и при предните модели, обновеният Рено Трафик се предлага в две дължини и две височини на покрива.

Този актуализиран автомобил вече има значителен брой усъвършенствани системи за подпомагане на водача, включително аварийно спиране.

Интериорът на Renault Trafic

е вдъхновен от отново от автомобилната гама на Renault. Отвътре има ново табло с акцентни хоризонталните линии, качествени панели на вратите и по-широки подлакътници. Забелязва се същи нов скоростен лост и редица интериорни нововъведения.

Предлага се функция за безжично зарядно за телефон, 4.2-инчов цветен дисплей монтиран в таблото и три USB порта. Интериорът също е изключително практичен, с обем от почти 85 литра, което ви позволява да превозвате значителен товар.

Сигурност и безопасност

Новият Renault Trafic разполага с набор от функции за вашата защита и безопасност. Всички модели са оборудвани с аларма, като може да изберете повишена сигурност чрез добавяне на подсилени ключалки. Ето и някои от добавените системи за безопасност:

  • адаптивен круиз контрол;
  • предупреждение за напускане на лентата;
  • предупреждение за мъртви точки;
  • аварийно спиране;
  • система за разпознаване на пътни знаци;
  • предупреждение за внимание на водача;
  • автоматични дълги и къси светлини (изцяло LED).

Дизелови модели на Renault Trafic?

След актуализацията от 2022 г. се наблюдава увеличаване на мощността за моделите от среден клас. Вариантите за 2л дизелов двигател са следните: двигатели с 110к.с, 130, 150 и 170к.с.

Кой двигател да изберем?

Ако търсите 1.6-литров модел е препоръчително да изберете допълнителната производителност на един от моделите с двойно турбо.

Версията със 145 к.с. е повече от достатъчна, когато е оборудвана с автоматична трансмисия и би трябвало този двигател да осигури цялата мощност, от която повечето хора се нуждаят.

Моделът от 170к.с. е значително по-бърз, но също така има по-голяма вероятност от  износване на предните гуми.

Все пак изборът си остава ваш и ви съветваме, да го направите с предварителна оценка на това, за какво точно ще използвате този невероятен 9-местен ван.

предишна статия
Следваща статия
Предложени статии

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни статии

Произволни статии