Кратко ревю – BMW X3 от 2012

Въпреки че първия модел на BMW X3 на серията e видно лишен от някои интериорни екстри и функции и идва с леко по-твърда возия и висока цена, сега БМВ дава цялостна компенсация с модела от 2012г.

Снимки: Pixabay

Какво ново при модела BMW X3 ot 2012?

Изцяло преработеното BMW X3 показва добри резултати и видни подобрения. Интересно, но това второ поколение БМВ X3 вдъхва доста спокойствие в завоите, като за спортен седан, а окачването му е достатъчно гъвкаво.

BMW X3

Автомобилът предлага пакет а Dynamic Handling, който променя амортисьорното oкачване, действието на дросела и др. за да отговари на нуждите на водача и пътните условия. Интериорът вече е с висококачествени материали и с класическата конструкция на БМВ. Разбира се този кросоувърът, осигурява и задвиждане на всички колела плюс стабилен товарен капацитет.

BMW X3

Возия

С равномерно разпределено тегло върху предната и задния ос, BMW X3 се справя умело, с всякакъв вид предизвикателства на пътя. Шасито се усеща леко, а скоростното наеманепридава на X3 пъргавина. Пакетът Dynamic Handling предоставя различни режими на шофиране, въпреки че няма съществена разлика с това което предлага без тях. И все пак този атлетизъм, който носи не отнема от качеството му на возене, което е маневрено и удобно дори върху неравна настилка.

BMW X3

Когато става въпрос за навъртане на много километри, е трудно да се оплачете от X3. Същото може да се спомене и за двигатели с които идва моделът. Базовият 28i inline-6 ​​осигурява достатъчна мощност и возия от класа, а турбо вариантът 35i предлага още една степен на бързина, с която никой от неговите конкуренти не може да се мери. При краш тестове, X3 получава възможно най-високата оценка за челен сблъсък.

Интериор на BMW X3

интериор БМВ Х3

  1. Когато става въпрос за качество на материалите, BMW X3 е подобаващ пример. Неговата здрава тапицерия, гладки линии и меки материали на таблото придават усещане за висока класа.

Даже не е необходимо да избирате високата опция на оборудване, за да се сдобиете с тях. Моделите M Sport, M40i и M40d имат малко по-лъскави покрития тук-там, но по-евтините версии изглеждат също толкова здрави и приятни за окото.

Седалката на водача е стабилна и удобна за дълги пътувания и ви държи на място при завои със своите поддържащи странични опори. Наистина се усеща едно приятно чуство за сигурност, когато се возите.  Благодарение на голямото предно стъкло за BMW X3, e повечте от удобно да прецените трафика.

Предложени статии

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни статии

Произволни статии