Какво ново при Audi A8 от 2023 г

Докато някои от най-големи луксозни седани на пазара се проектират да привличат внимание с пищния си стил, то Audi A8 2023 г. изпъква с професионалния си и сериозен външен вид.

Новости при Audi A8

Този модел на Audi е също толкова просторен и комфортен, колкото и при съперниците му като BMW 7ма серия и Mercedes-Benz S класа . С многобройните си високотехнологични функции и отличното шумоизолиране, в кабината на A8 не се чува почти нищо от V6 двигателя с турбокомпресор. Audi A8 2023 г предлага едно удобно място изпълнено с комфорт докато пътувате. Моделът приятно изненадва с отлична пъргавина предвид големите си размери, макар да не е толкова атлетичен като по-спортната модификация на Ауди S8.

След подобренията на стила на Ауди A8 от 2002г,  Audi  сега добави само две подобрения по моделът за 2023г. Едната нова функция  е за дистанционно паркиране която вече е в пакетът Executive, а втората новост е добавена в пакетът Comfort Plus която включва по-модерни LED фарове към моделът.

Шофиране и возия

audi a8 2023

Ауди A8 2023г се предлага с турбокомпресор V6 с мощност от 335 к.с., който е подсилен и с 48 волтова хибридна система. Осемстепенна автоматичнатрансмисия и задвижване на всички колела е стандартно.

При тестовете за скорост моделът достига от 0 до 100 км само за5.3 секунди. Сред шестцилиндровите седани A8 бива класиран малко след Mercedes-Benz S500 като разликата е няколко стотни от секундата. Двигателят на Audi е отличен, а работата върху заглушаването на звука, по която Ауди се фокусира да подобри тази година е наистина добра. Така че на практика дори двигателят едвам се чува при отворени прозорци.

И този модел както при всички други предлага много типичната за Audi смесица от атлетизъм и удобство при возене. Регулируемото въздушно окачване и регулируемите от водача адаптивни амортисьори са стандартни. Изолирайки по този начин неравностите по пътя тези настройки на Audi A8 ви дават още по-гладко возене и удобство.

Интериор на Audi A8 2023

A8 със сигурност впечатлява с многобройните си технологии, който предоставя и страхотното качество на звука. Този автомобил заема първо място в класа си, при брой автомобилни технологии. Впечатляващото вътрешно пространство, което предлага A8 е най-отличителната черта на моделът.

Седалките му са изклучително удобни. Качествените и здрави материали са лесно забележими в интериора на А8, както и добавените нотки на дървесен акцент към тях. Присъщо за интериора на A8, атмосферата вътре в купето придаваща чувство за простор. Капацитетът на багажника обаче е сравнително малък, за толкова голям и луксозен седан – той е само почти 0.36куб.м.

Предложени статии

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни статии

Произволни статии