С какво впечатлява Ауди А3 от 2013г.

Този популярен и надежден Ауди А3 избран от мнозина хора, първоначално впечатлява с гъвкавост и удобство. Тй ще ви предложи прилично управление, наред  със стилният си и модерен интериорен дизайн.

Ауди А3 – първи (стари) впечатления 🙂

Ауди А3 успява да комбинира успешно компактен размери и задоволително пространство за семейството в същото време без да лишава от комфорт и удобство. Предлага се в няколко варианта на каросерия, като хечбек с две или четири врати, или седан и кабриолет

Има два надеждни избора, ако ще взимате ауди втора ръка (на старо). Първият е 2.0-литровия базов бензинов двигател с турбокомпресор (четерицилиндров), а вторият е 2.0-литровия TDI  – турбодизелов вариант. Така че, ако търсите компактен автомобил с първокласно усещане, предлагащ необходимото място за всички от семейството, то това е вашият автомобил.

Шофиране и возия

Ауди А3 от 2013г. се предлага в два с каросерия в два варианта на моделът, като първият е спортно изглеждащ с две врати, а другият е компактният Sportback с четири врати.  И двата вариант се предлагат с разнообразна гама от двигатели. При бензиновия с 2.0л обем ще се насладите на повече мощност, която се съчетава отлично както с ръчна така и с автоматична трансмисия.

При Ауди A3 TDI можете да усетите обаче доста повече енергичност при градско шофиране, благодарение на големия си въртящ момент. Окачването при A3 е сравнително стабилно,като поема повечето пътни неравности. Благодарение на задвижването на всички колела, Ауди A3 предлага повече сцепление при мокра настилка както и при нормален терен. Тази опция обаче не се предлага при TDI версията. Кабината на A3 e добре шумоизолирана независимo дали карате градско или пътувате по магистралата. Според производителя автомобила наема от нула до 100км в час за 7.2 секунди, което е едно прилично време за лека кола от този сегмент.

Итериор на Ауди А3 от 2013 година

Модерните стилни детайли и луксозният висококачествен интериор на А3 лесно отговарят на повечето изисквания на купувачите. Материалите при интериора са висококачествоени с приятни металните облицовки и създават определено усещане за комфорт и удобство. При този модел ще намерите доста повече елементи от твърда пластмаса, отколкото в другите на Audi. Въпреки това и така те безпроблемно се съчетеват с интериора и изглеждат добре.

Навигационната система е типичната за Ауди, но при работата с нея може да се натъктнете на някои малки несъваршенства. Пространството при пътниците е задоволително, като със сигурност недостатък на моделът е, че ако шофьорът  намества седалките, няма достатъчно място за движение напред и назад, което може дфа бъде проблем за по-високите хора. По отношение на багажника, А3 разполага с голямо количство пространство, което безпроблемно събира големи куфари и семейни принадлежности.

Предимства и недостатъци

Предимства

  • луксозен интериор;
  • приятна динамика на шофиране;
  • многофункционално вътрешно пространство;
  • висока икономичност при дизелов двигател.

Недостатъци

  • ограничено пространство на задните седалки за по-високите пътници;
  • сложни навигационни контроли.
Предложени статии

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последни статии

Произволни статии